Наукова робота студентів

4 вересня 2024 р. відбулося підведення підсумків соціального проєкту від Belsta.ua програми  від Scholarship.  Соціальна програма Scholarship була розроблена з метою виявлення здібних молодих фахівців, які у майбутньому можуть стати цінними співробітниками в українських та міжнародних компаніях. Талановиті та амбітні учасники винагороджуються значним грошовим призом. Кошти підуть на оплату навчання за контрактом, спонсор проєкту перерахує їх на рахунок закладу вищої освіти. Участь в проєкті взяли студенти навчальних закладів України. Однак, можна сказати вже традиційно, наша студентка-маркетолог здивувала всіх!

3 місце посіла Дарина Коваленко (група М-23), отримавши грант 5000 грн (керівник - Євгенія Міщук).

Вітаємо Дарину! Щиро радіємо і бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Висловлюємо подяку організаторам соціальної програми  Scholarship за таку чудову можливість проявити себе і вагомий подарунок!

 Деталі -  https://www.knu.edu.ua/novini/hrant-dlya-studentiv-kryvoriz-koho-nacional-noho-universytetu-social-na-prohrama-scholarship

У травні 2024 року на базі Одеського національного економічного університету відбувся Міжнародний конкурс наукових робіт із маркетингу «Реклама-Фест», в якому взяли участь студенти спеціальності 075 Маркетинг Коваленко Даша і Солов'ян Єва (науковий керівник – професор Євгенія Міщук). Наша команда отримала диплом ІІ ступеня!

Цей конкурс проводився з метою сприяння популяризації спеціальності «Маркетинг» і професії «Маркетолог» та підготовки професіоналів, компетентних фахівців у сфері маркетингу. Він надає можливість ознайомитися з новітніми тенденціями в галузі маркетингу, отримати навички підготовки та проведення презентацій, вміння проводити самостійні дослідження, налагоджувати нові зв’язки та розкрити в собі творчого, талановитого спеціаліста.

Диплом_Коваленко Д.В._Реклама-Фест.PDF
Диплом_Слов'ян Є.М._Реклама-Фест.PDF

З 2 по 7 червня 2024 р. відбулося підведення підсумків грантової програми на кращі статті від сервісу “Promokod.com.ua”.  Участь в конкурсі взали студенти та викладачі навчальних закладів України (https://www.knu.edu.ua/novini/hrant-na-krashhu-stattyu-vid-promokod-com-ua).

Однак наші студенти-маркетологи здивували всіх!

2 місце посіла Аля Шалагінова (група М-23), отримавши грант 6000 грн (керівник - Євгенія Міщук);

3 місце посіла Настя Бузатова (група М-23), отримавши грант 5000 грн (керівник - Євгенія Міщук).

А Анастасія Ясюра (гр. М-23, керівник - Євгенія Міщук) виграла 1000 грн серед розіграних 5 призів для всіх учасників.

Вітаємо переможців! Щиро радіємо і бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Висловлюємо подяку сервісу “Promokod.com.ua” та організаторам конкурсу за таку чудову можливість проявити себе і вагомі подарунки!

Підбито підсумки тематичного конкурсу есе серед студентів «Нашийник раба завжди легше обладунків воїна».

У конкурсі взяли участь студенти 1 та 2 курсів. Одну з найкращих робіт представила Даша Коваленко, студентка групи М-23. Організатори конкурсу: Катерина Шурупова, Тетяна Цимбал, Олена Моргун.

05.06.2024 року відбулося урочисте нагородження 

Студентка Криворізького національного університету здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за  ОПП Маркетинг
Гарш Майя Сергіївна нагороджена дипломом за зайняте II місце у міському конкурсі студентських наукових робіт з питань екології. Конкурс відбувся в рамках Програми реалізації молодіжної політики «Нова генерація перспектива та успіх Кривбасу» на 2021-2025 роки.

Науковий керівник: професор Євгенія Міщук.

21 травня 2024 року 📅 студентка спеціальності 075 Маркетинг 📊 Майя ГАРШ захищала наукову роботу 📚, представлену на міський конкурс студентських наукових робіт з питань екології 🌍 (науковий керівник - Євгенія Міщук). 

Вибрана Маєю тема висвітлює проблемні екологічні питання Кривого Рогу 📍, розкриваючи їх суть, причини виникнення, містить матеріали дослідження впливу на навколишнє природне середовище 🌿, пропозиції щодо шляхів вирішення проблеми 💡 та інформацію про очікуваний результат ✅.

Пишаємося, що наші студенти переймаються екологічними проблемами! 🌱 

Сподіваємося, що ідеї та розробки цієї наукової роботи знайдуть практичне втілення 🛠️ і принесуть користь нашому рідному місту! 🌆

26 квітня 2024 року Борисенко Аліна, здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти прийняла участь у 4-ї Міжнародній конференції з корпоративного менеджменту.

Здобувачі вищої освіти  Аліна Борисенко та Діана Денисенко здобули призове місце у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт "Управлінські, соціальні та поведінкові науки у реалізації засад сталого розвитку" (науковий керівник доцент Вікторія Адамовська), який відбувся 25 квітня 2024 року на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

На конкурсі була представлена наукова робота на тему «Інноватика як запорука сталого розвитку сучасного світу».

22 квітня 2024 р. відбулося підведення підсумків  Всеукраїнського конкурсу студентських творчих робіт на тему: «ЗДОРОВИЙ СТИЛЬ ЖИТТЯ – ЦЕ…», організованого Асоціацією психологів вищої школи України.

У конкурсі взяли участь студенти спеціальності 075 Маркетинг Аліна Сокол і Віталій Маринич (керівник – Євгенія Міщук) і стали переможцями у номінації «Сміливість і злагоджена робота в команді»!

Вітаємо Аліну і Віталія! Ваша перемога свідчить про величезну працю та знання, які ви вклали в цю тему. Бажаю вам невичерпного джерела мотивації та впевненості у власних силах. Нехай ваші досягнення будуть світлим прикладом для інших, і нехай ви продовжуєте далі дивувати світ своєю енергією та впертістю. Щасливої подорожі до нових вершин у здоровому способі життя!

Окрема подяка Олені Володимирівні Тарасовій за цінні поради та підтримку!

Диплом_СМІЛИВІСТЬ ТА ЗЛАГОДЖЕНА РОБОТА ВКОМАНДІ.pdf

Студенти-маркетологи Яна Злідніченко і Даша Коваленко (гр. М-23) взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Моя країна — моя відповідальність». Його мета — допомогти у формуванні національної свідомості та активної громадянської позиції в молоді. Яна Злідніченко виконала науковму роботу на тему: "ВПЛИВ КУЛЬТУРИ НА ФОРМУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ СВІДОМОСТІ МОЛОДІ". Тема роботи Даші Коваленко: "ПІДРИВ КАХОВСЬКОЇ ГІДРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ: НАСЛІДКИ ДЛЯ АГРАРНОГО СЕКТОРУ УКРАЇНИ".  Керівник робіт - Євгенія Міщук. 

Участь Яни і Даші у конкурсі "Моя країна - моя відповідальність" є яскравим свідченням  зосередженості на розвитку та підтримці нашої країни. Дівчата продемонстрували не лише свою творчість, а й глибоке розуміння важливості відповідального ставлення до нашого спільного дому. 

Бажаємо вам подальших успіхів у вашій неймовірній подорожі розвитку та пізнання, та нехай ваші ідеї завжди розцвітають та принесуть користь нашій країні!

Студенти - маркетологи рухаються в напрямку комерціалізації своїх наукових розробок. Коваленко Даша і Солов"ян Єва (група М-23), працюючи над науково-дослідною роботою у межах дисципліни "Основи наукових досліджень" (під керівництвом Міщук Є.В.), розробили пропозиції з використання штучного інтелекту для сфери послуг та застосування геотаргетингу. Розробки Даші і Єви реалізуються в діяльності кафе "Атмосфера", про що отримано довідку про впровадження 

Студентка 1 курсу спеціальності 075 Маркетинг Єва Солов'ян взяла участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science», який щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Тема роботи: "DIGITAL TRANSFORMATION OF PERSONNEL SECURITY IN THE FIELD OF ENTERPRISE MARKETING", науковий керівник: д.е.н., професор кафедри Євгенія Міщук.

До складу журі конкурсу 2024 року увійшли 144 спеціалістів-науковців, з них 92 з 23 зарубіжних країн: Ангола, Бенін, США, Німеччина, Швейцарія, Італія, Великобританія, Греція, Китай, Туреччина, Оман, Литва, Латвія, Словаччина, Естонія, Хорватія, Казахстан, Польща, Грузія, Румунія, Азербайджан, Болгарія, Молдова.

На перший етап конкурсу було прийнято 358 робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн як: Оман, Литва, Німеччина, Сербія, Польща, Румунія, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова, Узбекистан.

На першому етапі конкурсу відбулося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх онлайн на засіданнях. 

Робота Єви була оцінена у 91 бал зі 100 та опублікована в збірнику робіт конкурсу.

Вітаємо Єву і бажаємо подальших успіхів, творчого натхнення  і віримо, що буде ще багато перемог, адже це лише перший курс!

26.05.2023 року представники кафедри ООПУА взяли участь в секційному засіданні Міжнародної науково-технічної конференції «Розвиток промисловості та суспільства», яка проводилася на базі Криворізького національного університету 

Здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Публічне управління та адміністрування" Дар’їн Іван Віталійович виступив з доповіддю на тему: "Роль діяльності державних посадових осіб на звільнених від окупації територіях з позиції захисту національних інтересів".

11.16.2022 відбувалася VІ Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІЙ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА».

Студентка групи ПУА-21 (здобувачка вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування Лі Наталія виступила з презентацією на тему: "Державне управління у сфері ресурсо- та енергозбереження".

Науковий керівник: завідувач кафедри ООПУА, канд. екон. наук Адамовська В.С.

Студенткою розглянуті питання щодо ресурсозаощадження, використання альтернативних джерел енергії, удосконалення законодавчої бази та охорони довкілля. 

11.16.2022 відбувалася VІ Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІЙ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА».

Студентка групи ПУА-21 (здобувачка вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування Лі Наталія виступила з презентацією на тему: "Державне управління у сфері ресурсо- та енергозбереження".

Науковий керівник: завідувач кафедри ООПУА, канд. екон. наук Адамовська В.С.

Студенткою розглянуті питання щодо ресурсозаощадження, використання альтернативних джерел енергії, удосконалення законодавчої бази та охорони довкілля. 

Викладачі та студенти кафедри ООПУА взяли участь у 2-й Міжнародній конференції з питань взаємовідносин державного управління та менеджменту суб’єктів господарювання, яка відбулася он-лайн 12 листопада 2022 року в м. Таллінн, Естонія.

Метою конференції було обговорення актуальних питань теорії та практики державного управління, менеджменту, бухгалтерського обліку, оподаткування, аудиту, економіки та фінансів на рівні держави та місцевого самоврядування, а також окремих підприємств.

Мова проведення конференції: англійська.

Завідувач кафедри ООПУА канд. екон. наук, доцент Адамовська В.С. виступила з вітальною промовою англійською як представник організатора проведення конференції Криворізького національного університету.

На конференції виступила здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Ганна Вишняк З доповіддю на тему: «Концепція Good Governance як приклад для нової моделі публічного управління в Україні».