Шепелюк Віра Анатоліївна 

Посада: доцент

Науковий ступінь: кандидат економічних наук.

Вчене звання: доцент кафедри національної економіки та фінансів.

Вища освіта: 

Працює на кафедрі з 2019 року.

Дисципліни, які викладає: «Контролінг», «Оподаткування суб’єктів господарювання», «Облік у бюджетних установах», «Бізнес планування», «Облік і звітність в оподаткуванні», «Податкове планування», «Облік ЗЕД», «Міжнародні стандарти обліку і звітності», «Теорія та менеджмент організації», «Облік в галузях», «Інформаційні системи і технології в обліку і оподаткуванні», «Нормативне забезпечення обліку і оподаткування», «Управлінські комп’ютерні системи обробки фінансово-облікової інформації суб’єктів підприємства». Керівництво кваліфікаційними (бакалаврськими) роботами. 

Гарант ОПП/ перший (бакалаврський) рівень спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Сфера науково-педагогічних інтересів:  особливості облік, контролю  та оподаткування операцій з корпоративних прав; особливості обліку, контролю та оподаткування об'єктів бухгалтерського обліку в різних галузях економіки.

Консультант з питань оподаткування та ведення обліку  Адвокатського об'єднання «Олюха та  партнери» та Громадської організації « МІОТ» .

Самоосвіта:  міжнародні стажування для професійного розвитку; участь у форумах щодо сучасних методів навчання та інноваційних технологій в вищій освіті.

Профіль викладача  у наукометричних базах:

Веб-адреса  профілю  Google  Scholar

Веб-адреса  профілю  Scopus

Веб-адреса  профілю  Web of Science

ResearcherID

Веб-адреса  профілю  Науковці України 

Веб-адреса ORCID

Захоплення та інтереси:  спорт, музика, мистецтво, подорожі.