Матеріально-технічне забезпечення кафедри

Аудиторії кафедри: 427 а, 419, 419 а, 426, 432, 432а

У господарському розпорядженні університету є 7 навчальних корпусів, 7 спортивних залів, службові приміщення, бібліотека, 4 гуртожитки, 6 пунктів харчування, Палац молоді та студентів, база відпочинку (https://youtu.be/6OAvxo4QT40 ). Усі корпуси та гуртожитки забезпечено вільним доступом до мережі Інтернет.

Використання технічних засобів навчального центру «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології Siemens», сучасного дослідницько-консультаційного центру сталого розвитку (HETES) і спеціалізованих навчальних аудиторій сприяють досягненню цілей, завдань та програмних результатів навчання. Окрім цього, для позитивного вирішення завдань ОПП у навчальному процесі застосовуються безкоштовний веб-сервіс Google Classroom, Zoom, що робить навчання більш мобільним та продуктивним.

Бібліотека КНУ (http://lib.knu.edu.ua/) має достатню кількість підручників та посібників вітчизняних і зарубіжних фахових періодичних видань, авторських розробок, доступ до мережі Інтернет. В ній розміщено наукові періодичні видання КНУ («Вісник Криворізького національного університету») та інші та підписки журналів різних галузей. Кожен має можливість прийняти участь у процесі комплектації фондів бібліотеки із використанням Internet-технологій (http://lib.knu.edu.ua/).

Навчально-методичне забезпечення ОП складається з робочих програм, силабусів, методичних рекомендацій до практичних занять, виконання самостійних, індивідуальних, курсових робіт, до проходження переддипломної практики та написання кваліфікаційної роботи, які розміщено у відповідних курсах на Google Classroom.

В університеті використовується електронна форма розкладу занять (http://asu.knu.edu.ua/). Кількісні показники матеріально-технічного забезпечення відповідають Ліцензійним умовам провадження освітньої діяльності закладів освіти і є достатнім для забезпечення якості освітнього процесу. 

Враховуючи сучасні вимоги до підготовки фахівців, кафедра ООПУА приділяє значну увагу інформатизації процесу отримання освіти, застосуванню інформаційно-комунікаційних технологій, забезпеченню новітніми засобами навчання. Сучасні освітні технології передбачають широке використання комп’ютерної техніки.

У навчальному процесі постійно використовуються мультимедійні системи (проектори, ноутбуки). Викладачами кафедр ведеться розробка електронних курсів для дистанційного навчання. Така можливість реалізована за допомогою навчального порталу на офіційному сайті КНУ.

Таким чином, науково-педагогічні працівники кафедри ООПУА докладають максимум зусиль для забезпечення навчального процесу, виконання навчального плану підготовки магістрів відповідно до сучасних вимог освіти та ліцензійних умов надання освітніх послуг у сфері вищої освіти.

Наявна матеріально-технічна база, площа наявних приміщень випускаючої кафедри ООПУА та КНУ в цілому дозволяють організувати підготовку здобувачів спеціальностей 071 «Облік і оподаткування», 075 «Маркетинг» та 281 «Публічне управління та адміністрування» та цілком відповідає діючим нормам з урахуванням їх функціонального призначення.

Копія _КНУ.mp4_